website bouwen website ontwerp http://www.lovelydog.eu/honden-opvoeding-training/priveles/privetraining/puppy-privelessen/privelessen puber/privelessen volwassen hond
http://www.lovelydog.eu/hondenwebshop/hondenspeeltjes/activiteitsspelletjes/denkspelletjes/hondenverzorging/hondentraining/
http://www.lovelydog.eu/Hondenwebshop/

Home

Shop


  

Priveles begeleiding in de opvoeding/training van je pup, puber of volwassen hond


Mijn naam is Willie van Roekel en ik ben kynologisch instructeur mijn opleiding heb ik gedaan bij hondenopvoeding O&O. Om mijn benoeming van kynologisch instructeur te behouden volg ik regelmatig cursussen/workshops. En zelf ben ik ook nog trainende met mijn 2 doodles Jip en Semmie.

Op zoek naar begeleiding in de opvoeding van je hond of loop je tegen problemen aan in de opvoeding van je hond dan wil ik je daarbij graag helpen. De privelessen zijn maatwerk en worden afgestemd op hetgeen waarop je graag begeleiding wil hebben.


Waarom priveles

Er kunnen redenen zijn waarom je niet op cursus gaat op een hondenschool. Het kan zijn dat je hond tijdens de groepstraining teveel prikkels binnenkrijgt en deze niet goed kan verwerken. Of het kan zijn dat jij geen behoefte hebt aan een groepstraining. Dan is priveles hiervoor uitermate geschikt.


Of wil je graag extra lessen naast de cursus die je volgt op de hondenschool om wat meer aandacht te geven aan bepaalde oefeningen.


Maar we kunnen ook aan de slag met leuke oefeningen om een band op te bouwen.

Passend naar de behoeftes van jou en je hond.


Puppy

Komt er binnenkort een puppy bij je thuis en duurt het nog even voordat je met de puppycursus kunt starten, maar je zit al met veel vragen over bijvoorbeeld:

– socialisatie,

– de ontwikkeling van de pup,

– hoe je gewenst gedrag aanleert,

– nuttige tips over de opvoeding en verzorging van je pup,


Dan is een priveles hiervoor ook geschikt.


Kortom de privelessen zijn:

– persoonlijke aandacht

– maatwerk

– aangepast aan je agenda


Heb je interesse in een priveles. Neem gerust contact op via de mail lovelydog@kpnmail.nl

of bel 06-27360984.