website bouwen website ontwerp http://www.lovelydog.eu/honden-opvoeding-training/priveles/privetraining/puppy-privelessen/privelessen puber/privelessen volwassen hond
http://www.lovelydog.eu/hondenwebshop/hondenspeeltjes/activiteitsspelletjes/denkspelletjes/hondenverzorging/hondentraining/
http://www.lovelydog.eu/Hondenwebshop/

Home

Shop


  

Priveles begeleiding in de opvoeding/training van je pup, puber of volwassen hond


Mijn naam is Willie van Roekel en ik ben een gekwalificeerde kynologisch instructeur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij hondenopvoeding O&O en blijf mezelf regelmatig bijscholen door het volgen van cursussen en workshops. Daarnaast train ik zelf ook nog met mijn twee doodles, Jip en Semmie.


Als je op zoek bent naar begeleiding bij de opvoeding van je hond of als je tegen problemen aanloopt, help ik je graag. Mijn privelessen zijn op maat gemaakt en worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.


Waarom priveles

Priveles is een goede optie als je niet wilt deelnemen aan groepstrainingen op een hondenschool. Het kan zijn dat je hond overprikkeld raakt in een groep en moeite heeft om te focussen. Of misschien geef je de voorkeur aan individuele begeleiding. In deze situaties is priveles ideaal.


Daarnaast kan priveles ook een aanvulling zijn op de cursus die je al volgt op een hondenschool. Hierbij kunnen we specifiek werken aan bepaalde oefeningen of extra aandacht besteden aan bepaalde aspecten van de opvoeding.


Ook als je binnenkort een puppy krijgt en al vragen hebt over bijvoorbeeld socialisatie, de ontwikkeling van de pup, hoe je gewenst gedrag aanleert en algemene opvoedingstips, kan ik je helpen met een priveles.


De privelessen zijn volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoeften en die van je hond. Daarnaast zijn ze flexibel en kunnen ze worden gepland op tijden die voor jou het beste uitkomen.


Kortom de privelessen bieden:

persoonlijke aandacht

maatwerk

flexibiliteit qua planning in je agenda


Heb je interesse in een priveles? Neem dan contact met mij op via e-mail op lovelydog@kpnmail.nl of telefoon 06-27360984.

Ik sta klaar om je verder te helpen met de opvoeding en training van je hond.