website maken website bouwen L
http://www.lovelydog.eu/hondenwebshop/hondenspeeltjes/activiteitsspelletjes/denkspelletjes/hondenverzorging/hondentraining/
http://www.lovelydog.eu/Hondenwebshop/

L

Home

Shop

Farm Food Easy Antlers

De natuurlijke "tandenborstel voor je hond" van hertengewei


100% zuiver, duurzaam en puur natuurprodukt.

Zonder toevoegingen, onweerstaanbaar, gezond en rijk aan mineralen om het hondengebit schoon, sterk en gezond te houden.


De Easy Antlers zijn de geweien van herten. Deze geweien vallen ieder voorjaar, na de paartijd, af en groeien dan weer aan.

De geweien worden verzameld in de Europese bossen en geborsteld en gezaagd. Omdat de Easy Antlers een puur natuurprodukt zijn verschillen ze ook allemaal van kleur, gewicht, vorm en dikte.


De Easy Antlers zijn over de lengte doorgezaagd waardoor al het merg direct beschikbaar is.

Hierdoor is het voor je hond gemakkelijk om aan het merg te beginnen en kan je hond wennen aan de smaak en het principe van een hertengewei.


Je hond heeft van nature een grote behoefte om ergens op te kluiven. Dit doet hij omdat alleen op deze manier zijn tanden en kiezen op een natuurlijke wijze schoongehouden kunnen worden.


En ook wordt er tijdens het kauwen in de hersenen endorfine aangemaakt, deze endorfines geven een gevoel van rust waardoor je hond zich ontspant.


-Ideaal voor puppies.

-Voor kleinere honden

- Kieskeurige honden die nog niet gewend zijn aan het   kluiven op een hertengewei

- Hypo-allergeen en glutenvrij.

- Wordt tijdens het kauwen niet slijmerig en/of kleverig.Easy Antler XL (121 - 170 gr.) Prijs - € 15,95Nu bestellen? Stuur een email naar lovelydog@kpnmail.nl

En betalen bij aflevering


  

Snacks & Kluiven